Amennyiben akciósan szeretnénk klímát beszereltetni otthonunkba, mindig érdemes elgondolkodnunk azon, hogy a reklámokban szereplő akciós klímák valódi megoldást jelentek-e számunkra. A döntéshez legjobb, ha megbízunk egy szakértőt, hogy mérje fel lakásunkat és határozza meg, milyen típusú klímát érdemes választanunk, illetve adja meg a szükséges teljesítmény értékeket is. Érdemes megkérdezni az általa jól ismert márkákról is, mert lehet, hogy az ismeretlen márkájú légkondícionáló vételára igazán kedvező, de egyáltalán nem megbízható és rövid használati idő után alkatrészek hiányában már a pótlásáról kell gondoskodnunk. Ezek ismeretében már bátran szét lehet nézni a piacon kapható akciós légkondik között.

Mi milyen akciós légkondit ajánlunk?

Legtöbbször kedvezőbb áron tudunk légkondícionálót ajánlani, mint az elektronikai boltok, ugyanis közvetlen kapcsolatban állunk az azokat gyártó cégekkel és nagykereskedőikkel. Így lehet, hogy bőven az akciós ár alatt is tudunk ajánlani márkás, megbízható, ráadásul ideálisan méretezett klímát otthonába.

Szereltessen be klímát akciós áron!

Kérje ingyenes helyszíni tanácsadásunkat!

KÉREM A TANÁCSADÁST

Szezonon kívül akciós a klíma?

Általában a nyári hőség napjain merül fel a légkondi beszerelésének igénye, azonban pont ez az időszak, amikor a legkevésbé célszerű ezzel foglalkozni, ha szeretnénk egy kicsit spórolni. Kora ősztől sokkal kevesebb a légkondícionáló szerelők dolga, ilyenkor akár néhány napon belül fel tudják mérni otthonunkat, odaillő készülékeket javasolni és a beszerzésüket követően szinte azonnal a beszerelésüket is vállalni tudják. Mivel ez nem a szezon közepe, lényegesen jobb eséllyel számíthatunk akciós árra a nagykereskedőknél és még a klímaszerelőknél is. Ráadásul így már az ősz hűvösebb napjain sem kell fagyoskodni otthonunkban, a készülékek többsége ugyanis fűtésre is alkalmas, így a házközponti fűtés beindítása előtt sem kell fagyoskodunk.

A klíma tisztítása vagy teljeskörű karbantartása is olcsóbb szezonon kívül. A nyár során lerakódott port, polleneket, növényi részeket és egyéb koszt az őszi nagytakarítás idején célszerű eltávolíttatnunk hűtőberendezéseinkből.