Gree

A Gree Electric Appliances Inc. egy kínai alapítású vállalat, mely piacvezetővé vált hazájában az elektronikai eszközök gyártásában. Több mint 160 országban működik, hét gyára található Kínában, egy-egy Brazíliában és Pakisztánban. A 2008-as pekingi olimpia, a 2010-es dél-afrikai foci világbajnokság, illetve a 2014-es Szocsiban rendezett téli olimpiai játékok beszállítója volt, ami remek referenciaként szolgál termékeinek kifogástalan minőségét illetően.

A Gree egyaránt gyárt hűtő- és fűtőberendezéseket a lakosság, illetve a kereskedelem és ipar számára is. Víztisztítói is nagy népszerűségnek örvendenek egyéb konyhai eszközei: vízforralói, főzőlapjai és rizsfőzői mellett.

A legegyszerűbb hűtőberendezései a ventillátorok, melyek mennyezeti kivitelben is elérhetőek, de mobil léghűtőket is gyártanak. Légkondícionálói a szokásos igyényeknek megfelelően többféle kivitelben elérhetőek: fali, földön álló, hordozható, ablakba építhető változatuk is van. Ezen kívül párásító-párátlanító, illetve elevegőtisztító készülékek is kaphatóak kínálatukban.

A legfőbb funkciók

Inverteres: rendkívül gyorsan eléri a beállított hőmérsékletet, segítségével jelentős energiát takaríthat meg és mivel a hőmérséklet minimális tartományban mozog csupán a kívánt hőfokhoz mérten, lényegesen komfortosabban érezheti magát.

Cold plasma: ez a speciális légszűrési technológia elbánik a baktériumok 90%-ával, eltünteti a kellemetlen szagokat és még a levegőt is felfrissíti negatív ionok kibocsátása segítségével. Aki allergiás panaszokkal küzd vagy asztmás, mindenképpen fontolja meg hogy a Gree kínálatából a Cold Plasma ionszűrővel ellátott készülékek közül válaszzon.

Standby funkció: könnyedén ki-be kapcsol az igényeknek megfelelően, készenléti módban minimális az energiafogyasztása.

Multifunkciós szűrő: hat különböző szűrő kínálatából választhatunk három különbözőt: baktérium szűrő, ezüst ion szűrő, catechin szűrő, kitin szűrő (mely a gombafertőzésektől védhetjük magunkat), formaldehid szűrő és C vitamin szűrő.

Elektrosztatikus porleválasztó: automatikusan kivonja a port a levegőből, mely az időszaki tisztítás során a szűrőkről házilagosan is könnyedén eltávolítható.

A Gree klímák minden esetben halkan üzemelnek, éjszakai üzemmódra állítva a klíma 1 óra használat után automatikusan 1 fokkal megnöveli a hőfokot, hogy komfortosabban alhassunk.